Yenişehir Anaokulu
YENİŞEHİR MAH. YENİŞEHİR 56 SK. ŞEHIT ÖĞRETMEN CUMA IBIŞ ANA OKULU BLOK NO: 1 SİVEREK / ŞANLIURFA

VİZYON

Şehit Cuma İBİŞ Anaokulunun vizyonu; çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile ulusal ve uluslararası düzeyde bilinen ve tercih edilen bir kurum olmaktır.

MİSYON

Şehit Öğretmen Cuma İBİŞ anaokulunda, öğrenciler, bilgiyi ezbere dayalı olarak değil, araştırarak, sorgulayarak, yaparak ve yaşayarak edinirler. Çocuklar, öz disiplini ve benlik saygısı gelişmiş, toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, doğayı koruyan ve Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı bireyler olmak üzere eğitim alırlar. Çocuklarımızı sevgi dolu bir aile ortamı içerisinde, kendine güvenen, sorumluluk taşıyabilen, kendisi ve çevresi ile barışık, sorunlarına akılcı ve yaratıcı çözümler bulabilen, özgür düşünen ve davranabilen, düşüncelerini, isteklerini ifade edebilen, yeteneğini ve yaratıcı gücünü kullanabilen, her yaşta insanla sağlıklı iletişim kurabilen bireyler olarak yetiştirmektir.

İkili Öğretim

Sabah grubu: 07:30-12:30 Öğle grubu: 12:30-17:30

İl merkezine uzaklık: 96 km Okulumuz ilçe merkezindedir.

Yenişehir mah. Öğretmen Firkan Tüysüz cad.no:25